Kalender

za apr 28
weekend
vr mei 25 @ 8:00AM - 03:00PM
Onze-Heer-Hemelvaart

Vacatures

Bereikbaarheid station La Louvière


Bereikbaarheid La Louvière
(Klik op de foto)

Het keuringsstation ligt in Haine-St-Pierre, ten zuiden van La louvière. Het is bereikbaar via de E19 en de E42. Neem de inrit rechts van het gebouw, de ingang voor de voertuigen is aan de rechterkant. Parkeren kan voor het gebouw.

Hoe bereikt u het keuringsstation ?

Vanuit de richting Brussel : volg de E19 richting Mons. Na de afrit 20 gepasseerd te zijn, de richting La Louvière kiezen (niet langer Mons volgen). Aan de het einde van de autosnelweg rechtdoor blijven rijden, op de Rue de la Croyere (aan de linkerkant ziet u de CORA). Rechtdoor blijven rijden in de Rue Conreur. Aan de verkeerslichten links nemen, de Rue du Moulin in. Aan de verkeerslichten rechts nemen, de boulevard du Tivoli in. Aan de rotonde links nemen, de Rue de Baume in. Aan de verkeerslichten rechts nemen, de Chaussée de Redemont in. Aan de verkeerslichten (met de GB van Haine-St-Pierre aan de linkerkant), rechtdoor rijden, de Chaussée de Redemont blijven volgen. De eerste straat links inrijden, de Rue de Baume Marpent. Het keuringsstation is het gebouw aan de rechterkant.

Vanuit de richting Charleroi : volg de E42 richting Mons. Neem de afrit 19 (Manage) en vervolg de weg links in de richting van La Louvière. De hoofdweg steeds blijven volgen, tot op het moment dat u links de GB van Haine-St-Pierre voorbijrijdt. Ga op de rotonde rechtdoor, de Chaussée de Redemont blijven volgen. De eerste straat links inrijden, de Rue de Baume Marpent. Het keuringsstation is het gebouw aan de rechterkant.

Vanuit de richting Mons : volg de E42 richting Charleroi. Neem de afrit 19 (Manage) en vervolg de weg links in de richting van La Louvière. De hoofdweg steeds blijven volgen, tot op het moment dat u links de GB van Haine-St-Pierre voorbijrijdt. Ga op de rotonde rechtdoor, de Chaussée de Redemont blijven volgen. De eerste straat links inrijden, de Rue de Baume Marpent. Het keuringsstation is het gebouw aan de rechterkant.