Kalender

za apr 28
weekend
vr mei 25 @ 8:00AM - 03:00PM
Onze-Heer-Hemelvaart

Vacatures

Bereikbaarheid station Londerzeel

OPGELET:

Wegens werken kan men op de A12 vanuit de richting Brussel de Technologiestraat niet rechtstreeks inrijden nadat men de afrit 'Industriepark Londerzeel' genomen heeft. Zware voertuigen rijden best om langs de A12, terugkeren aan het kruispunt "Duvel" en dan via de Deltabrug-Oudemanstraat-Weversstraat naar de Technologiestraat. Voor andere voertuigen is het station bereikbaar via het Industriepark en de Oudemanstraat. Omdat het verkeer over een tijdelijke brugconstructie moet rijden geldt er ter hoogte van de werken een verbod voor voertuigen van meer dan 44 ton.


Bereikbaarheid Londerzeel
(Klik op de foto)

Londerzeel ligt halverwege Brussel en Antwerpen, op slechts ongeveer 25km van beide steden. Het keuringsstation ligt op 1,5km van het centrum van Londerzeel, aan een parallelweg naast de A12 in de industriezone Londerzeel. Zeer gemakkelijk bereikbaar via de afritten op de A12.Wanneer u door de poort van het station rijdt, onmiddellijk de inrit links nemen. De ingang voor de voertuigen is aan de achterkant van het gebouw. Parkeren kan voor het gebouw.

Hoe bereikt u het keuringsstation ?

Vanuit de richting Brussel: op de Brusselse ring de A12 nemen (richting Antwerpen). Na de eerste verkeerslichten (links hijskranendepot Sarens), ongeveer 1 km verder de afrit ‘Industriepark Londerzeel’ nemen en rechtdoor rijden. U bent nu in de Technologielaan. Na ongeveer 500m rijdt u onder de brug door die over de A12 ligt. De ingang van het station bevindt zich direct na de brug rechts

Vanuit de richting Antwerpen: op de Antwerpse ring de A12 nemen (richting Brussel). In Breendonk de lichten aan brouwerij Moortgat voorbijrijden. Vervolgens direct na het benzinestation de afrit naar de parallelweg. Aan het einde van de parallelweg rechts aanhouden (niet de A12 oprijden) en vervolgens de Meerstraat links volgen tot aan het pompstation. Rijd links de brug over de A12 op. Aan het kruispunt neemt u rechts de Weverstraat. Op het einde van die straat rechtsaf rijden, de Technologielaan in. Na ongeveer 500m rijdt u onder de brug door die over de A12 ligt. De ingang van het station bevindt zich direct na de brug rechts.