Kalender

za apr 21
weekend

Vacatures

Bereikbaarheid station Mollem


Bereikbaarheid Asse
(Klik op de foto)


Mollem ligt zo’n 15km ten westen van Brussel, en is gemakkelijk bereikbaar via de Brusselse ring (afrit 10) of via de E40 (afrit 20. Het keuringsstation ligt op 1,5km van het centrum van Asse, in de industriezone Mollem. Wanneer u voor het station aangekomen bent, de meest rechtse inrit nemen. De ingang voor de voertuigen is aan de achterkant van het gebouw. Parkeren kan voor het gebouw


Hoe bereikt u het keuringsstation?

Via de Brusselse ring : Afrit 10 - N9 -richting Asse. Voor de overweg in Asse volgt u rechts de N9K richting Meise-Brussegem-Mollem Industrie. Aan de rotonde neemt u rechts (richting Meise Brussegem). Het keuringcentrum ligt aan de linkerkant van de weg.

Via de E40: neem afrit 20 (Ternat) en direct naar rechts, richting Asse. In Asse-centrum aan de verkeerslichten (T-kruispunt) naar rechts, richting Brussel. Op het gemeenteplein van Asse de straats links nemen, richting Meise, Brussegem en Industriezone Mollem. Volg deze straat gedurende ongeveer 1.5km. Aan de linkerkant ziet u de borden AUTOKEURING.

Vanuit de richting Affligem (Aalst): Rijd richting Asse. Op het gemeenteplein van Asse de straat links nemen, richting Meise, Brussegem en Industriezone Mollem. Volg deze straat gedurende ongeveer 1.5km. Aan de linkerkant ziet u de borden AUTOKEURING.

Vanuit de richting Meise-Wolvertem: Rijd richting Asse. Ongeveer 1km voorbij de kerk van Bollebeek ziet u aan de rechterkant de borden AUTOKEURING.