Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Kalender

za apr 28
weekend
vr mei 25 @ 8:00AM - 03:00PM
Onze-Heer-Hemelvaart

Vacatures

Geschillen Rijbewijs

Mogelijk stelt u tijdens of na het examen een probleem vast. Wat kan u doen?

1. De hoofdexaminator aanspreken
Voor algemene of administratieve informatie kan u terecht bij de examinator, resp. aan de kassa. Indien u bijzondere vragen heeft, tijdens of na het examen, twijfel dan niet :
de hoofdexaminator aanspreken!

2. De directie contacteren
Indien u de verantwoordelijke gesproken hebt en uw probleem is niet opgelost, wend u dan tot de directie.

Contacteer de directie

3. De Vlaamse overheid contacteren
Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken kan u contacteren op dit adres : Mobiel Vlaanderen

4.
De verhaalprocedure
Nadat u tweemaal niet geslaagd bent voor het praktijkexamen mag u, binnen 15 dagen na het examen, in beroep gaan tegen de genomen beslissing door een aangetekend verzoekschrift te richten aan de Voorzitter van de Beroepscommissie, departement Mobiliteit en Openbare Werken, afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid.

Opgelet
 : Voor hogervermeld verzoekschrift dient een bedrag van 12,50€ betaald te worden. U zal een schrijven ontvangen met het rekeningnummer waarop dit bedrag moet gestort worden.

Het verzoekschrift moet de naam, voornaam en geboortedatum van de kandidaat vermelden, evenals het examencentrum waar het examen werd afgenomen en de datum daarvan. Het moet door de kandidaat ondertekend worden en met redenen omkleed zijn door feiten die alleen betrekking hebben op de personen en de omstandigheden van plaats, tijd en procedure waaronder het examen werd afgelegd.

Het verzoekschrift moet verstuurd worden naar:
Voorzitter van de Beroepscommissie, departement Mobiliteit en Openbare Werken, afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid.
Koning Albert II-laan 20 bus 2
1000 Brussel