Kalender

za apr 28
weekend
vr mei 25 @ 8:00AM - 03:00PM
Onze-Heer-Hemelvaart

Vacatures

Bereikbaarheid station Braine-le-Comte


Bereikbaarheid Asse Braine-le-Comte
(Klik op de foto)


Het keuringsstation ligt langs de N533 tussen Braine-le-Comte en Nijvel, niet ver van het Hellend vlak van Ronquières en is bereikbaar via de E19.
Hoe bereikt u het keuringsstation ?

Vanuit de richting Tubize: neem de N6 in de richting van Mons. Bij het binnenrijden van Braine-le-Comte, links rijden richting Nijvel (N533). Volg steeds deze weg tot u Braine-le-Comte opnieuw verlaat. Het keuringsstation ligt nog voor het bos van Houssière, aan de rechterkant van de weg.

Vanuit de richting Soignies: neem de N6 in de richting van Brussel. Bij het verlaten van Braine-le-Comte, rechts rijden richting Nijvel (N533). Volg steeds deze weg tot u Braine-le-Comte opnieuw verlaat. Het keuringsstation ligt nog voor het bos van Houssière, aan de rechterkant van de weg.

Vanuit de richting Brussel : volg de E19 richting Mons. Neem de afrit 20 (Feluy) en vervolg rechts via de N534 (Rue de Baccara). U rijdt voorbij het Hellend vlak van Ronquières aan de linkerkant. Op het T-kruispunt links de brug oversteken en rechtdoor de Rue d’Henripont nemen (N533). Volg steeds deze kronkelige hoofdweg en rijd het bos van Houssière door. Bij het verlaten van het bos daalt de weg scherp naar links. Het keuringsstation bevindt zich 700m verder aan de linkerkant.

Vanuit de richting Mons-La Louvière : volg de E19 richting Brussel. Neem de afrit 20 (Feluy) en vervolg links via de N534 (Rue de Baccara). U rijdt voorbij het Hellend vlak van Ronquières aan de linkerkant. Op het T-kruispunt links de brug oversteken en rechtdoor de Rue d’Henripont nemen (N533). Volg steeds deze kronkelige hoofdweg en rijd het bos van Houssière door. Bij het verlaten van het bos daalt de weg scherp naar links. Het keuringsstation bevindt zich 700m verder aan de linkerkant.